Notar.ro
Home Notari Cariere Articole  
Cautare
Informatii
Newsletter
Detalii companie
 
Companie
International Partner Buro
Membru GRATUIT
Job-uri adaugate Articole
 
Descriere companie
Informatii contact
  International Partner Buro isi desfasoara activitatea in domeniul Cadastru - Topografie - Cartografie - Geodezie.

Beneficiind de un colectiv cu pregatire de specialitate, firma a reusit, in scurt timp, sa capteze atentia companiilor cu pretentii ridicate. Cunostintele echipei de conducere dobandite in Romania si Germania alaturi de specialisti, ingineri geodezi cu experienta in domeniul masuratorilor terestre a condus la formarea unui echipe romanesti puternice, capabila sa raspunda celor mai pretentioase cereri.

Inginerii nostri sunt autorizati de catre Ordinul Geodezilor din Romania sau Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Lucrarile de topografie si cadastru sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Motto-ul nostru:

“Un topograf trebuie sa fie cu frica de Dumnezeu, sa se inteleaga cu toata lumea, sa nu inceapa discutii sau certuri inutle, ci sa fie loial, cinstit, cu dorinta de munca si harnic, sa nu primeasca in niciun caz cadouri sau orice alt lucru necinstit pentru masuratorile facute sau sa ia partea cuiva in masuratorile sale din prietenie sau alte scopuri…..”

1775 - Instructia obligatorie a unui topograf
   
Adresa
Cetatea de Balta, 22
Bucuresti , sector 6
Telefon
0722998663
Fax
0215693611
 
Prima pagina   |   Lista notari   |   Oferte de munca   |   Articole   |   Companii   |   Contact
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace. Termeni si conditii