Notar.ro
Home Notari Cariere Articole  
Cautare
Informatii
Newsletter
De ce sa-mi fac cont?
 

Notar.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai o serie de facilitati concepute sa se muleze perfect pe nevoile fiecaruia.

Astfel, daca esti notar, creeaza-ti un cont si iti vei putea inscrie biroul in baza de date a site-ului. Vei aparea pe harta notarilor si vei putea fi cu usurinta gasit de toti cei care cauta un birou notarial in zona in care iti desfasori activitatea. Mai mult, poti anunta si adauga pe site-ul nostru ofertele de  joburi disponibile ale cabinetului tau, ceea ce iti va inlesni recrutarea rapida a angajatilor.

Daca reprezinti o companie ce activeaza in domeniul juridic, inscrie-te pe Notar.ro si vei beneficia de aceleasi facilitati ca un birou notarial: vizibilitate pe harta Notar.ro, oportunitatea de a-ti prezenta compania si de a adauga joburi noi precum si posibilitatea de a-ti recruta online viitorii angajati.

Daca esti interesat de un job in domeniu, nu ezita sa te inregistrezi cu statutul de candidat. Doar avand propriul cont iti vei putea uploada CV-ul, salva joburile favorite si aplica online la cele care iti par atractive.

 
Prima pagina   |   Lista notari   |   Oferte de munca   |   Articole   |   Companii   |   Contact
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace. Termeni si conditii