Notar.ro
Home Notari Cariere Articole  
Cautare
Informatii
Newsletter
Termeni si conditii
 

Termeni si conditii

Notar.ro este un site oferit de PrimeSpace.ro.

Continutul notar.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau înregistrat sub nicio forma si folosind orice tip de mijloace si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, în scris, al PrimeSpace.ro.
Pentru utilizarea acestui site si a serviciilor oferite este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a site-ului notar.ro presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.


Descriere

Site-ul Notar.ro ofera utilizatorilor informatii despre birourile notariale din Romania, despre serviciile oferite de acestea si va ajuta sa localizati birourile notariale cele mai apropiate de dumneavoastra. Notarii au posibilitate de a-si face cunoscut biroul notarial si de a-si promova serviciile oferite. Totodata site-ul Notar.ro contine o sectiune dedicata publicarii ofertelor de munca in domeniul juridic, astfel birourile notariale si companiile inscrise pot prezenta aceste oferte iar potentialii candidati pot aplica online la acestea.


Creare Cont Notar.ro – obligatii

In cadrul site-ului Notar.ro exista trei tipuri de conturi: Notar, Candidat, Companie.
Pentru a beneficia de toate serviciile si facilitatile site-ului trebuie sa va inregistrati, avand urmatoarele obligatii:
- Sa oferiti date reale, exacte si complete despre dumneavoastra si despre biroul/compania pe care il/o reprezentati, conform cerintelor din formularul de inregistrare;

- Sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

In cazul in care informatiile primite nu sunt reale sau sau sunt incomplete, Notar.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze validarea unui nou cont creat de dumneavoastra.


Curriculum Vitae

Utilizatorii Notar.ro inteleg si accepta ca PrimeSpace.ro are dreptul de a le solicita transmiterea CV-uri lor precum si dreptul de a utiliza CV-urile ori informatiile cuprinse in acestea pentru prestarea in mod adecvat a serviciului, si ca CV-urile transmise vor fi stocate in baza de date a site-ului.

 
Prima pagina   |   Lista notari   |   Oferte de munca   |   Articole   |   Companii   |   Contact
Copyright © 2006-2019 PrimeSpace. Termeni si conditii